Кралски експерт разкри: От какъв вид рак страда принцеса Кейт Мидълтън

https://goreshto.net/goreshto/kralski-ekspert-razkri-ot-kakav-vid-rak-strada-princesa-keyt-midaltan/130664 Goreshto.net
Кралски експерт разкри: От какъв вид рак страда принцеса Кейт Мидълтън

Любимата принцеса на Англия Кейт Мидълтън страда от опасен вид рак

Съпругата на принц Уилям вероятно боледува от рак на дебелото черво, разкри кралския експерт Марк Рош. В предположението си той се позовава на източници от Бъкингамския дворец.

В интервю Рош заяви, че вероятно Кейт Медълтън страда от рак на дебелото черво. А операцията, която й е правена била хистеректомия.

При тази хирургическа интервенция се отстранява оперативно матката.Състоянието на маточните тръби и на яйчниците не може да се преценят предварително.

Преди това принцесата на Уелс заяви, че при коремната операция лекарите са установили, че страда от онкологично заболяване.

Поради заболяването Кейт Мидълтън ще пропусне великденската служба в параклиса „Св. Георги“ в двореца Уиндзор. Съпругът й, принц Уилям, също няма да присъства на великденската меса.

На събитието ще бъде крал Чарлз Трети. Но той и съпругата му, кралица консорт Камила, ще седят на различни места, от съображение за сигурност.

Принцът и принцесата се оттеглиха и от обществените задължения, след като 42-годишната Кейт съобщи в емоционално видео, че е болна от рак.

Те се оттеглиха в селската си къща в георгиански стил, част от имението Сандрингам. Тя им е подарък от покойната кралица Елизабет Втора, след като Уилям и Кейт се ожениха

Източник: Марица, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.