Краси Радков свалил съпругата си Станислава с.....чехли

https://goreshto.net/goreshto/krasi-radkov-svalil-saprugata-si-stanislava-schehli/132425 Goreshto.net
Краси Радков свалил съпругата си Станислава с.....чехли

Двадесет години никак не е малко за брак

Особено ако съпрузите са от актьорската гилдия. Е, толкова години са заедно комикът Краси Радков и съпругата му Станислава Ганчева.

През живота си под един покрив те са преминали през много и различни трудности. Но вместо да ги раздалечат, препятствията още повече ги сближили  и двамата са по-заедно от мнозина.И отново са лудо влюбени.

Най-голямото препятствие бе това, че двойката нямаше дълго време дете. Това ги тормозеше, защото зад гърба си бяха чули какви ли не гадости за себе си.

Но те не се подадоха нито на натиска, нито на клюките и останаха семейство. И съдбата им се усмихна, дари ги с дете и двамата вече са родители.

Но досега никой или поне широката общественост не знаеше как Краси е спечелил сърцето на Стаси.Срещнали се на турне, напълно случайно.

Радков харесал Стаси и й изпратил бележка, с която е канел на среща.Тя приела, защото го харесвала как играе и влиза в роли и решила да отиде на срещата, защото предполагала, че ще й е забавно.

Срещнали се, а Краси Радков дошъл на срещата по чехли. Но след като тя му казала, че мрази мъже по чехли и джапанки, Краси ги събул и останал бос.

И така изкарал цялата вечер.

„Щом един мъж може да направи това за теб, значи може да направи много неща“, казала си Стаси и наистина познала.

 Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.