Край! Люси Иларионов се предаде на най-омразния си враг

https://goreshto.net/goreshto/kray-lyusi-ilarionov-se-predade-na-nay-omrazniya-si-vrag/113740 Goreshto.net
Край! Люси Иларионов се предаде на най-омразния си враг

Люси Иларионов отказа да се бори

48-годишният режисьор няма сили да се съпротивлява на най-големия си враг, който се върна отново при него.

Негови фенове го засякоха преди дни и той втрещи отново с едрите си габарити. Преди три години той се втали до рекордните 80 килограма, като известен турски хирург му отряза част от стомаха и той премина на определена диета.

Сега обаче отново е достигнал предишните 120 килограма и дори ги е подминал, твърдят очевидци. В горещият юлски ден един от най-големите майстори на поп фолка бе щракнат от папараци да влиза в баничарница  и да си купува няколко мазни банички и тутманици, както и калорична газирана напитка. Навън го чакаше дългогодишната му приятелка Ани Хоанг, която бе тънка като вейка и като че ли още по-слаба от преди.

Тежкотонажният режисьор все пак бе взел, в отделна кесийка и една миниатюрна закуска за своята приятелка.

„За нея е наложително да хапва тестени изделия, защото ще се скърши, ама не и за него“, коментираха очевидци.

Въпреки наднорменото си тегло обаче Люси Иларионов и неговата приятелка се насладиха на кратка разходка, преди да хлътнат в огромния джип и да шпорат по улиците на столицата.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.