Критическата ли го тресна? Годжи лапна по млада колежка (Заряза ли жена си+снимки)

https://goreshto.net/goreshto/kriticheskata-li-go-tresna-godzhi-lapna-po-mlada-kolezhka-zaryaza-li-zhena-sisnimki/144223 Goreshto.net
Критическата ли го тресна? Годжи лапна по млада колежка (Заряза ли жена си+снимки)

И Георги Милчев май го тресна критическата!

Музикантът на Слави не спира да флиртува с доста по-млада колежка. Годжи, който има втори брак и малка дъщеричка, май е на път да се разведе и с нея, коментира колеги.

Втората му съпруга Надежда Дончева, която го дарис дъщеричката Цвета също е доста по-млада от него. Но явно го е треснала критическата или си е отявлен коцкар, защото той не спирал да се закача в ефир с доста по-младата си колежка Керана.

Певицата, чието истинско име е Юлия Йордановаработи с Ку-ку бенда в новото шоу „Коя е тази песен“ и явно доста се е сближила с музикантите  и най-вече с дашния Годжи.

Поласкан от вниманието към него, Георги Милчев не спира да се сваля с Керана в ефир. Дори пусна приказката,че ще се разведе и с втората си жена, защото познавал доста адвокати и делото щяло да приключи доста бързо.

Източници от кухнята на бенда обаче доверяват, че това не са празни свалки, а Годжи доста е залитнал по Керана.Дали тя му отвръща със същото и как приема тези флиртове жена му, се питат близките до музиканта. Дали Годжи ще мине под венчило с трета булка, дивят се е феновете му.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

🔏 Ticket- Operation 1,82387 BTC. Get > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=717da42a87d4d2a560faf1a99866f786& 🔏

19 hours before

havoqo

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.