Кроткият Дарин Ангелов захапа Гала! Водещата побесня

https://goreshto.net/goreshto/krotkiyat-darin-angelov-zahapa-gala-vodeshtata-pobesnya/135511 Goreshto.net
Кроткият Дарин Ангелов захапа Гала! Водещата побесня

Актьорът Дарин Ангелов си го върна на Гала и то в ефир

Преди дни на Дарко се наложи да отсъства от „На кафе“, защото имаше представление на морето. Тогава на стола му седна колегата му Севар Иванов.

„Е, денят започва повече от прекрасно. Едното момче замина за морето, само че при нас е другото момче. Спокойно, кротко, нищо няма да дразни ушите ни. Няма да слушаме днес щуротии“, заяви Гала и с казаното заби стрели в гърба на отсъстващия Дарко.

Само че Дарин Ангелов не се оказа толкова кротък и успя да й върне на Гала за изреченото в негово отсъствие.

Препъни камъкът се оказа темата за притеснението на известните, когато излизат пред хората.Никой не предполагаше, че дългогодишната и легендарна водеща крие толкова голяма тайна.

И определено би искала да си остане заровена, само че Дарин я изкара на показ и то пред панелистите, и зрителите.

„Случвало ми се, докато се кача на сцената, краката и ръцете ми да треперят. Но след като вече съм на сцената, всичко спира, дискомфортът отшумява. Ама то с всички е така.

Ама то и при теб е така, Гала. 20 години са на ефир и пак трепериш.Но пък няма ли го това вълнение, тази сценична треска, по-добре да не излизаш на сцената“, заключи дълбокомислено Дарин Ангелов.

Само че на Гала никак не й стана приятно от думите на актьора и това си пролича много ясно.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.