Кубрат Пулев кръсти дъщеря си в Бачковския манастир (ФОТО)

Тържеството е преминало в тесен семеен кръг

https://goreshto.net/goreshto/kubrat-pulev-krasti-dashterya-si-v-bachkovskiya-manastir-foto/110493 Goreshto.net
Кубрат Пулев кръсти дъщеря си в Бачковския манастир (ФОТО)

Тържеството е преминало в тесен семеен кръг

През уикенда боксьорът Кубрат Пулев кръсти 2-годишната си дъщеря Христина в Бачковския манастир.

 

Тържеството е преминало тайно и в тесен семеен кръг. Присъствали са майката на Христина – Розали, братчето й Спартак, Тервел Пулев и семейството му.

 

Щерката на Кубрат Пулев вече е въведена в православната вяра, а най-щастлив от този факт е таткото. Кръщенето е преминало като по мед и масло. По всичко личи, че малката Христина е копие на спортиста.

 

Тя е облечена цялата в бяло, както повелява традицията, а баща й е със скъп костюм и марков колан, съчетани с маратонки. Брат му Тервел пък заложил на сако и риза, съчетани с дънки и маратонки.

За никого не е тайна, че Кобрата е от хората, които обичат да ходят пременени с костюми.

 

Кръщенето е проведено в Бачковския манастир, тъй като спортистът има сантимент към този край – баща му е от Пловдив. Именно той е човекът, който дал силен път на братята, споделял е неведнъж Кубрат. Мечтаел да има момчета, които да направи боксьори, но първо му се родили три момичета, след което Кубрат, а накрая и брат му.

Родителят искал и още едно момче, но жена му не била съгласна и го окуражила да действат, ако някоя съседка се навие.

 

Макар да говори рядко за родителите си, още повече за майка си Христина, е кръстил дъщеря си на нея. Предполага се, че малката Христина е проплакала в средата или края на 2021 г. Припомняме, че преди три месеца на бял свят се появи и брат й – Спартак. Той пое първата си глътка въздух навръх 2 февруари. Майката и на двете деца на Кобрата е Розали Петрова, която фолк певицата Андреа ненавижда, тъй като й открадна мъжа. 

Неотдавна спортистът разкри, че планира да има поне още две деца, а Розали досущ като Светлана Гущерова е готова да ражда ежегодно.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.