Кубрат Пулев: Тревожа се за Андреа, прави луди неща!

Двамата бяха заедно над 10 години

https://goreshto.net/goreshto/kubrat-pulev-trevozha-se-za-andrea-pravi-ludi-neshta/54303 Goreshto.net
Кубрат Пулев: Тревожа се за Андреа, прави луди неща!

Двамата бяха заедно над 10 години

Когато си заедно с някого над 10 години е почти невъзможно да ти стане изцяло безразличен и да го забравиш напълно. Не и в повечето случаи и при нормалните хора. Подобна е ситуацията и при известния боксьор Кубрат Пулев и певицата Андреа, които са разделени над 2 години.

Дори известният спортист има 2 деца от новата си любов Розали Петрова, въпреки това той споделя, че още изпитва уважение към дългогодишната си спътничка в живота и държи на нея като приятел.

Подобно изявление направи и Андрея и сподели, че Кобрата може и да не й е мъж, но си остава приятел и близък човек завинаги. Близки до нея дори са обезпокоени, че тя е зациклила на едно място и дори не поглежда друг мъж, а дори и прави странни действия, което е обезпокоило Пулев.

Той е сериозно загрижен за психическото здраве на попфолк певицата, а дори и изпитвал вина за ситуацията.

Андрея по цели нощи не спира да рови в Ютуб, където търси нейни стари видеа и ги пуска отново всички подред. Видеата включват нейни интервюта, ръкопляскания от публиката и от приятели, изказвания на нейни колеги и други.

Сред приятели Кубрат Пулев споделил, че ще зарадва истински, когато узнае, че тя отново е влюбена и има човек до нея.

Източник: lupa.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.