Кучето на Димитър Митовски събра всички погледи с етикета на поведение

През цялото време седяло с изправен гръб

https://goreshto.net/goreshto/kucheto-na-dimitar-mitovski-sabra-vsichki-pogledi-s-etiketa-na-povedenie/118496 Goreshto.net
Кучето на Димитър Митовски събра всички погледи с етикета на поведение

През цялото време седяло с изправен гръб

Кучето на Димитър Митовски остави клиентите на заведение пред Театралната работилница „Сфумато“ без думи. Случката се е разиграла през миналия уикенд, когато кучето на режисьора, прославил се с филма „Мисия Лондон“ и сериала „Под прикритие“, се държало като човек.

 

Повече от час кутрето стояло на стол срещу стопанина си, без дори да е вързано или да има повод. Докато Митовски и жената, която е до него през последните години обядвали, домашният му любимец демонстрирал повече от изрядни обноски – нито се поблазнило да поиска почерпка от режисьора, нито пък от околните маси. Още повече пък да посегне да си открадне нещо от вкусотиите, наредени под носа му.

 

На всичкото отгоре кутрето било седнало с изправен гръб на стола, сякаш спазвало определен етикет. Кафявият домашен любимец на Митовски е представител на породата „Пудел“, известни не само с благия си нрав и доброто поведение, а и с интелекта си.

 

 

Освен всичко друго, кучето впечатлило и с визията си – чисти и подредени къдрици, което навява на мисълта, че добрата му фризура по всяка вероятност се дължи на скорошно посещение на груминг студио. Прическата му била почти като тази на стопанина му.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.