Кустев протеже на отпадналата от ефира на „Мастършеф“ звезда Андре Токев

Зрителите са категорични, че никога няма да простят на bTV за отстраняването му

https://goreshto.net/goreshto/kustev-protezhe-na-otpadnalata-ot-efira-na-mastarshef-zvezda-andre-tokev/122373 Goreshto.net
Кустев протеже на отпадналата от ефира на „Мастършеф“ звезда Андре Токев

Зрителите са категорични, че никога няма да простят на bTV за отстраняването му

Шеф Илиан Кустев, който тази есен коли и беси с пълна сила в шоуто на bTV „Мастършеф“, се оказа протеже на отпадналата от ефира на шоуто звезда Андре Токев.

 

Това стана ясно от разкрития, които наскоро направи самият Кустев. Години наред той е бил готвач в екипа на кулинаря с наполовина немски корени.

 

В социалните мрежи Кустев написа: „А вие знаете ли, че работехме по 16 часа на ден рамо до рамо? Благодаря ти за феноменалните години съвместна работа“ и публикува снимка с Токев. Голяма част от последователите му в Инстаграм не пропуснаха да отбележат, че Андре им липсва много в предаването.

Те са категорични, че никога няма да простят на телевизията, че се отказа от услугите му, независимо, че причината за това е основателна. Припомняме, че bTV би шута на Токев, след като си позволи да седне в нетрезво състояние зад волана, при това след употребата на солидно количество алкохол, което той оправда с лични проблеми.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.