К¥рварлък! Изловиха “Мис България” Елизабет Кравиц в сайт за платени запознанства за 10 долара/час

Украинката се регистрирала в Rent-a-Friend, търси си богати чужденци

https://goreshto.net/goreshto/kyenrvarlak-izloviha-mis-balgariya-elizabet-kravic-v-sayt-za-plateni-zapoznanstva-za-10-dolarachas-2/119954 Goreshto.net
К¥рварлък! Изловиха “Мис България” Елизабет Кравиц в сайт за платени запознанства за 10 долара/час

Украинката се регистрирала в Rent-a-Friend, търси си богати чужденци

Най-прясната носителка на титлата “Мис България” - красивата варненка с украинско-израелски корени Елизабет Кравиц се оказа не толкова чиста и невинна, за колкото се опитва да се изкара. Синеоката хубавица беше изловена да предлага платена компания на заможни чужденци в платформата Rent-a-Friend. Там моделката фигурира с професионален фотос и твърди, че е от София, въпреки че живее във Варна.

 

За обявата ни сигнализира наш читател, който пише: “Здравейте,

Последната Мис България 2023 Елизабет Кравиц има платен профил в сайта rent a friend, където е написано, че е на 25 г, от София, секретарка, която учи магистратура. Първоначално си помислих, че някой и ползва снимките, но все пак това е платена услуга и надали при толкова безплатни опции би си направил труда да плаща в този скришен сайт. Също така първата снимка е нарочно избрана от инстаграм профила и да бъде неразпознаваема”.

 

За разлика от класическите секс сайтове, Rent-a-Friend се промотира като услуга за наемане на платоничен приятел, който да придружи клиента на разходка из града, обяд, вечеря, тренировка или бизнес среща.

 

 

“За всички онези, които не искат сайт за запознанства, а сигурен и надежден уеб портал, където могат да намерят приятелски настроени, интересни и съмишленици, за да споделят опит, да правят забавни и вдъхновяващи неща или просто да се насладят на топло приятелство и добър разговор… има RentAFriend .com.

Независимо дали търсите приятел в града, такъв, който се намира на място, което може би посещавате, или някой, с когото можете да се свържете виртуално, ще откриете, че базата данни с приятели на RentAFriend е огромна, а изживяването удобно, удобно и възнаграждаващо”, пишат основателите на платформата.

Колко струва наемането на приятел?

 

“Много приятели започват от само $10 на час. Други може да струват повече, ако имат специални умения или могат да предадат експертен съвет, от който ще се възползвате”, пишат онлайн сводниците и уточняват: “Някои може дори да се откажат от таксата си, ако стойността на дейността, в която ще участват, ги компенсира повече. (Като гледане на хитово шоу.) Всичко е по договаряне”.

 

 

Според Rent-a-Friend, поверителността винаги е защитена. “Никога няма да споделяме вашата информация за контакт с приятели. Ние никога няма да ви се обадим или да ви изпратим нещо по пощата”, гарантират те.

 

Според чужденци, с които екипът ни разговаря, зад захаросаните обещания за платонично приятелство, всъщност стоял хитър бизнес план за набиране на невинни и доверчиви девойчета. Много от вип клиентите се гнусяли от откровени проститутки и прикрити компаньонки. Те държали да им се осигури мило и неопитно момиче, което няма шанс да им лепне срамна болест за краткия им престой в странство.

 

 

Разбира се, накрая запознанството винаги завършвало със секс, а момичетата си тръгвали с щедри подаръци и няколко банкноти, пъхнати в сутиена.

 

Така че, новата “Мис България” е открила хитър начин да припечелва от щедри господа, без да й се лепи етикет на платено момиче. Друг е въпросът, че обикновено най-невинните накрая излизат топ мръсници, облизват се клиенти на Rent-a-Friend.

Източник: crimesbg.com

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.