Лъсна грозната истина за Светлана Гущерова

Предполага се, че са в резултат на носене на тесни обувки с висок ток

https://goreshto.net/goreshto/lasna-groznata-istina-za-svetlana-gushterova/54388 Goreshto.net
Лъсна грозната истина за Светлана Гущерова

Предполага се, че са в резултат на носене на тесни обувки с висок ток

Грозната истина за Светлана Гущерова лъсна, след като еротичният модел реши да рекламира боса пижамите, които шие. Така ходилото й видя бял свят и стана ясно, че пръстите й са изключително криви.

 

Оказва се обаче, че такива пръсти, не са рядкост, дори напротив – те са често срещано явление. Специалисти разкриват, че човек може да се роди с такива или пък да ги придобие с течение на времето и допълват, че при жените често се получават от тесни обувки с високи токчета. Предполага се, че именно това е и причината, която е довела до грозното изкривяване на пръстите на краката на Светлана Гущерова.

 

Показалецът на крака й е най-дълъг, а според изследователи по пръстите на нозете може да се гадае за характера на човек. Те твърдят, че колкото по-дълъг е вторият пръст, толкова по-големи са лидерските способности на притежателя му. Такива хора са динамични и крият голям потенциал. Освен това са властни и държат нещата да се случват единствено по техния начин.

 

Приказка в индийския фолклор разказва за майка, която забранила на синовете си да се женят за момичета с дълъг втори пръст на стъпалото, тъй като тези момичета били много властни, твърдят специалисти по гадаене по стъпалата.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.