Лъсна мръсната тайна на актьора Уил Смит!И жена му не е пощадена

https://goreshto.net/goreshto/lasna-mrasnata-tayna-na-aktyora-uil-smiti-zhena-mu-ne-e-poshtadena/121307 Goreshto.net
Лъсна мръсната тайна на актьора Уил Смит!И жена му не е пощадена

Уил Смит  е един от най-продуктивните американски актьори

И е един от малкото, постигнали грандиозни успехи в три сфери-филмова, телевизионна и музикална.Снимал се е в над двадесетина филма. За последният си филм „Методът „Уилямс“ печели Оскар.

Но при приемане на статуетката през 2022 година той удря шамар на водещия на церемонията, колегата му Крис Рок.

Реакцията на Смит е провокирана заради неуместната шега на Рок за съпругата му. В резултат Академията за филмови изкуства и науки забранява на Уил Смит десет години да присъства на каквито и събития  и програми на Академията.

Както лично, така и виртуално, включително и при връчване на наградите на Академията.

Само че наскоро гръмна друг скандал, още по-грандиозен от този. Бившият асистент на Уил Смит-Брадър Билал директно го обвинява, че е гей.

Скандалното разкритие той прави в подкаста на Таша К. И не спира дотук. Той разказва и пикантни подробности за семейството на актьора, както и за съпругата му Джейда Пинкет Смит, също и за отношението им към другите хора.

Белал разказва как по време на снимките на  филма „Принцът от Бел Еър“ видял как Смит оправил колегата си Дуейн Мартън в неговата гримьорна.

И още, че със съпругата си били разделени от дълго време, но пред обществото се правели на женени. А жена му Джейда го напуснала, защото „не успявал да я задоволи с@ксуално”.

Уил Смит отрече и нарече клюката „изфабрикувана“, като се зарече да съди Брадър.

Източник: Пик

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.