Лена е развила фобия от папараци

Не спира да се оглежда напрегнато, докато разхожда малката Деа навън

https://goreshto.net/goreshto/lena-e-razvila-fobiya-ot-paparaci/123371 Goreshto.net
Лена е развила фобия от папараци

Не спира да се оглежда напрегнато, докато разхожда малката Деа навън

Бившата говорителка на кабинета „Кирил Петков“ и основен фактор в ПП– Лена Бориславова, е развила фобия от папараци.

 

При всяко извеждане на малката Дея из столицата, Лена Бориславова не спира да се озърта дали някой не я следи и снима, разкрива очевидец на поведението й пред Министерски съвет.

 

Лена и Миро наскоро се разходили заедно с бебето около стария й вилает, но тя постоянно била напрегната, изнервена и се озъртала, докато Иванов отнесъл няколко хапливи забележки  от нея. Лена вървяла напред от Миро и бебето, което той покорно бутал в количката. Заради завиването на хлапето, Бориславова здраво се скарала на благоверния си. причина за това станал най-вече страхът й да не би то да бъде заснето от случайни минувачи. 

 

Макар да публикува редица снимки на бебето в социалната мрежа, Лена пази лицето да не се вижда. Странното е, че според възпитаничката на Харвард е уместно бебето да бъде разходено в столичен мол в сезона на грипа. И отново, докато Иванов бутал количката, Бориславова се оглеждала да не би някой от пазаруващите да я разпознае изпод невзрачното палто и шал, с които се старала да остане инкогнито.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.