Лео ди Каприо излиза с дъщеря си?(Фото)

https://goreshto.net/goreshto/leo-di-kaprio-izliza-s-dashterya-sifoto/52085 Goreshto.net
Лео ди Каприо излиза с дъщеря си?(Фото)

Ново гадже завъртя холивудския плейбой Лео ди Каприо

Леонардо ди Каприо излиза с все по-невръстни момичета. Според слуховете новата на носителя на „Оскар“ е на 19. Моделката тийнейджър спокойно може да му мине за дъщеря, коментират зевзеци в нета.

Това е Еден Полани, която бе забелязана да излиза с актьора в Лос Анджелис през почивните дни.

През лятото на миналата година холивудския ерген скъса с дългогодишната си приятелка Камила Мороне. Моделът бе на 25, които навърши малко след като скъсаха. Връзката им продължи четири лета.

Преди това звездата имаше любовни отношения с Джиджи Хадид, на 27 и по-млади модели, като 23-годишната Виктория Ламас. Според близки до актьора той никога не се е срещал с дами, които са на повече от 25 години.

След като през почивните дни актьорът бе забелязан на лъскаво парти с най-новото му завоевание, феновете веднага се изгавриха заради младата му приятелка.

Фен подметна, че новото гадже на Лио ди Каприо не е била родена, когато на света е била представена лентата „Титаник“. Филмът е бил прожектиран пред публика през 1998 година, а Еден е родена през 2004 година, пресмятат те.

Още с една неприятна новина застреляха актьора в мрежата. Според изчисленията на последователите му моделът, привлякъл вниманието му е била на 9, когато той е на върха на славата си, когато участва в лентата „Вълкът от Уолстрийт"

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.