Лиглата Кристи от Биг Брадър „скрита лимонка“? Имала ли е афера с продуцента Краси Ванков

https://goreshto.net/goreshto/liglata-kristi-ot-big-bradar-skrita-limonka-imala-li-e-afera-s-producenta-krasi-vankov/144837 Goreshto.net
Лиглата Кристи от Биг Брадър „скрита лимонка“? Имала ли е афера с продуцента Краси Ванков

Лиглата Кристи май ще се окаже „скрита лимонка“

Тя завъртя около себе си Къщата на Големия брат, като вдигна голяма врява. Истеричният изблик на брюнетката се случи, понеже нямаше цигари и алкохол, тъй като багажа на всички бе изгорен още в началото.

С ревовете и тръшкането си тя додея на всички съквартиранти и стана една от най-мразените персони.

„Биг Брадър, имам си своите малки удоволствия и не мога да функционирам без тях.Моля, дайте ми цигари. И ако е възможно нещо за пиене.

Това отношение е жестоко, направо си е терор срещу моята личност.Тези малки неща трябва да ги имам“, затръшка се Криси и стана още по-противна на останалите участници.

Само че лиготиите си имаха „опашка“ и тя получи малко цигари, с които се похвали моментално. Оказа се, че получи „даровете“ понеже била гъста с продуцента Краси Ванков.

Той продуцираше и поредицата „Съдби на кръстопът“, където Криси също е участвала в епизода през 2018 година.

Близки до Ванков твърдят, че двамата не са работили само, а са имали и афера извън снимките.Така че нищо чудно глезлата Криси да се окаже таен агент и нарочно да се държи така, че да дразни съквартирантите си.

Източник: Crimesbg.com

 

1 Коментара

🗒 Sending a transaction from our company. GЕТ >>> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=e5c5121236330fb684fe6629bbd1b15a& 🗒

3 hours before

xx1h7w

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.