Лихвари подгониха Джулиана Гани! Тя се скри зад гърба на мъжа си

https://goreshto.net/goreshto/lihvari-podgoniha-dzhuliana-gani-tya-se-skri-zad-garba-na-mazha-si/126346 Goreshto.net
Лихвари подгониха Джулиана Гани! Тя се скри зад гърба на мъжа си

Джулиана Гани изфабрикува поредния скандал

Плеймейтката обича лукса и най-вече да го демонстрира. Независимо на каква цена, независимо дали няма да е в ущърб на някой от семейството й.

Снощи тунингованата Джулиана отново се похвали с поредния си воаяж. Този път в Кения, където следващите близо две седмици ще се радват на лукс и на пътешествия. Семейната ваканция ще им струва близо десет бона.

Преди има-няма две седмици семейството похарчи пет бона за партито на сина си. Фенове се питат откъде Джулката разполага така нашироко със средства, при положение, че не е кой знае колко известна инфлуенсърка, а мъжа й, полицая Теодор Гецов, е на държавна ясла.

Силиконката не спираше да се фука, че е богата рентиерка и има пари. Но изглежда те са се стопили за глезотии  и почивчици, докато тя няма и ден работен

Стана ясно, че семейството е отпрашило да си пече задн@ците на кредит. Джулиана Гани взела пари от съмнителни типове, за да демонстрира завиден лукс и „натрие носовете“ на злобарите, признала тя.

„Ама се скри зад гърба на мъжа си. Мисли, че като е полицай ще й опростят борчовете. Няма как обаче да се спаси от тези гавази“, коментират нейни познати.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.