Лили Иванова „клекна“ на 100 кила!Рапърът издаде благата вест

https://goreshto.net/goreshto/lili-ivanova-klekna-na-100-kilaraparat-izdade-blagata-vest/125919 Goreshto.net
Лили Иванова „клекна“ на 100 кила!Рапърът издаде благата вест

Лили Иванова е пълна с изненади

Примата на родната естрада и рапърът 100 кила подготвят съвместен дует. За това издаде Явор Янакиев, по-известен като 100 кила. Същото признаха и близки до голямата звезда.

Дискът с гласа на рапъра вече бил при кубратската дива, само се чакало тя да добива своето участие в него.

Лили Иванова обаче не правила нещо по времето на ретрограден Меркурий. Чакала се да мине влиянието на планетата и тя да тръгне в нормалния си ход, тогава певицата щяла да се заеме с бъдещите си проекти.

Рапърът наистина потвърди, че двамата с Лили Иванова подготвят съвместен дует, но отказа да навлиза в конкретика.

„Аз съм най-големия фен на Лили Иванова. Цялата рода сме й фенове. Когато бе концерта й във Варна, десетина човека се изсипахме на участието й. Няма друга като нея, великолепна е!“, не спира с комплиментите Явор.

От година рап изпълнителят е женен официално. Жената, която успя да кротне мургавият изпълнител се казва Олга Пейчева и е родена в Добрич.

Двамата са се врекли във вярност пред Бога в църква в Аспарухово, където Явор предлага брак на половинката си. Двамата са заедно от няколко години. Заради нея 100 кила стана веган, отказа пиенето и купоните.

„След участия бързам да се върна при моята женичка. Много я обичам и сега мечтая да ми роди три-четири дечица, които да са нейно копие“, признава 100 кила.

Източник: България днес

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.