Лили Иванова насмете фенка!Виж за какво й се озъби

https://goreshto.net/goreshto/lili-ivanova-nasmete-fenkavizh-za-kakvo-y-se-ozabi/114608 Goreshto.net
Лили Иванова насмете фенка!Виж за какво й се озъби

Лили Иванова буквално „сдъвка“ фенка

Примата на българската естрада е известна с това, че не обича да я снимат тет- а- тет. И сега, на лятното си турне по Черноморието, певицата пак се озъби на фенка.

На концерта й в Бургас възрастна жена излезнала пред сцената и наточила телефона си, за да снима идола си. Въпреки че пеела, Лиленце-Пиленце веднага й се опулила.

„Защо не ми се радвате, като съм на живо, ами ще ме снимате“, малко сопнато й казала певицата. Жената се сконфузила, а охраната тактично я побутнала да си седне на мястото, като не й разрешила да я щракне.

„Едва ли има фен на певицата, който може да се похвали, че я е снимал отблизо. Още повече с напредване на възрастта суетната Лили не разрешава никой да я снима отблизо, като опарена бяга. Въпреки че има много пластични операции, все пак отблизо нишаните на времето си личат и затова не иска кадро в близък план“, коментират в мрежата.

След конфузната случва в Бургас, Лили Иванова имаше участие в Созопол и  други морски градове. От години тя притежава луксозен апартамент във Варна и то близо до плажа.

Преди това певицата отседнала в луксозен хотел в Кюстендил, където си и правила спа процедури, разкриват близки до изпълнителката.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.