Лили Иванова посети сестра си в хосписа навръх 85-та си годишнина

Според запознати кака й отключила деменция, след като бе блъсната от камион пред блока, в който живее

https://goreshto.net/goreshto/lili-ivanova-poseti-sestra-si-v-hospisa-navrah-85-ta-si-godishnina/132615 Goreshto.net
Лили Иванова посети сестра си в хосписа навръх 85-та си годишнина

Според запознати кака й отключила деменция, след като бе блъсната от камион пред блока, в който живее

От обкръжението на естрадната прима Лили Иванова разкриват, че е посрещнала 85-ия си рожден ден в хосписа, в който е настанена сестра й Магда. Тя решила да прекара личния си празник с най-близката си кръвна роднина. Сестрата на певицата е с две години по-голяма от нея и неотдавна отбеляза 87-та си година.

 

За разлика от нея обаче, тя далеч не е в добро здраве  през последните години отключила деменция и в момента дори не може да я разпознае. Певицата я настани в един от най-скъпите хосписи в страната, където таксата надхвърля 4 бона месечно.

Макар Магда да не успява да я идентифицира, Лили редовно я посещава.

 

Запознати разкриват, че каката на изпълнителката е отключила деменцията, след като преди 11 години била блъсната от камион пред блока, в който живее. След влошаване на състоянието й през миналата година, певицата я настанила в хосписа, който е с денонощно медицинско обслужване. След като дълго време двете сестри бяха в лоши отношения и не си говореха, преди 15-ина години все пак успяха да намерят път към себе си. Именно поради тази причина Лили избрала да посети Магда за около час навръх личния си празник.

Припомняме, че на 24 април, тя навърши официално 85 години, макар мълвата в артистичните среди да носи, че тя е скрила между 3 и 5 години. На личния си празник естрадната икона реши да демонстрира добрата си форма като публикува на страницата си във Фейсбук актуална снимка, на която изглежда безупречно в модерни дрехи в златисто и розово, твърдейки, че кадърът е заснет преди броени дни в дома й.

 

И тази година тя получи по традиция огромна кошница с цветя от президента Румен Радев, придружена от телеграма с приветствия. Поздравителни адреси изпратиха служебният премиер Димитър Главчев, столичният кмет Васил Терзиев, руският посланик Елеонора Митрофанова, министри, депутати и бизнесмени.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.