Лили Иванова си написа завещанието!Ето кой прибира 16 милиона от примата

https://goreshto.net/goreshto/lili-ivanova-si-napisa-zaveshtanietoeto-koy-pribira-16-miliona-ot-primata/123782 Goreshto.net
Лили Иванова си написа завещанието!Ето кой прибира 16 милиона от примата

Лили Иванова си направи завещанието

Примата на родната естрада догодина заковава 85 и вече си е направила завещанието. В края на годината, в два поредни вечери, тя напълни отново зала 1 на НДК  и според слуховете е прибрала един милион само от тази изява.

Певицата спретна и турнета в няколко града, като направи и бутиков концерт в Народния театър, където билетите вярвяха по пет стотака и бяха разпродадени за отрицателно време.

Певицата е завещала 16 милиона от богатството си на фондация, в която влиза цялото й движимо и недвижимо имущество.

Тя ще съхранява паметта на изпълнителката, ще организира събития, ще издава книги и ще подпомага млади дарования в музиката.Сдружението още не функционира, но документите са готови и от тях става ясна огромната сума, която кубратската дива влага в нея, както и целите й.

Лили Иванова щедро е дарила и двете си племеннички, дъщери на кака й Магда. Тя се е грижила за тях като за родни деца, като е платила образованието им и е решила всичките им битови проблеми.

Още един човек намира специално място в завещанието й. И това е нейния тонрежисьор Ангел Попов-Ачо.

Той работи със звездата цели 30 години и на него е възложила задачата да следи да няма злоупотреби с творчеството й след години. Той я боготвори и е бил плътно до нея във всичките й изяви в страната и чужбина. Според слуховете на него Лили Иванова завещава един милион лева.

Източник: Хотарена

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.