Лили Иванова живее в сараите на Ахмед Доган

Всеки път, когато е по морето, естрадната икона отсяда в резиденцията на Сокола в Росенец

https://goreshto.net/goreshto/lili-ivanova-zhivee-v-saraite-na-ahmed-dogan-5/141084 Goreshto.net
Лили Иванова живее в сараите на Ахмед Доган

Всеки път, когато е по морето, естрадната икона отсяда в резиденцията на Сокола в Росенец

Редови депесари издават, че примата на българската естрада Лили Иванова често отсяда в летните сараи на Ахмед Доган в Росенец край Бургас. От години певицата е сред най-близките приятелки на почетния председател на ДПС. Малцина обаче подозираха, че и често й се случва буквално да живее с него.

 

Те отбелязват, че всеки път, когато е по родното Черноморие, примата не отсяда в хотел, а в сараите в Росенец, които преди 3 години бяха щурмувани по вода от Христо Иванов и Ивайло Мирчев. Доган посреща личната си гостенка с метани до земи и й отстъпва най-хубавия апартамент, разкриват още депутати от ДПС. В нередки случаи тя оставала по цяла седмица в луксозната резиденция, в която се шири философът от с. Дръндар.

Последната визита на Лили в двореца на Сокола била наскоро – преди около месец. В началото на следващия месец предстои ново гостуване на певицата. Всеки път, когато гостувала в сараите на Доган, всички били заставяни да пазят пълна тишина, докато тя стане от сън, което се случва чак около 13 ч. Приготвяли й лека закуска като фреш от лимон и грейпфрут с добавени някакви трици по нейно изрично желание, след което излизала в градината, за да си прави гимнастиката. След този ритуал, сядала на дълги раздумки с Доган, продължаващи с часове.

 

Това, което много дразни примата в морския дворец на Сокола, е, че алкохолът се леел напоително. Както е известно, тя е виден враг на спиртните напитки, тъй като един от бившите й съпрузи злоупотребявал с тях, в резултат на което я биел.

Затова тя не спирала да прави забележки и на Доган, че много пие и това ще го убие. Публична тайна е, че от години почетният председател на ДПС обръща по бутилка уиски дневно.

 

Дружбата между певицата и политика е многогодишна като на един от последните й бутикови концерти в Народния театър, Сокола бе сред ВИП гостите в залата и наблюдаваше спектакъла от ложите. Тогава той многозначително заяви, че именно Лили го е научила на любов.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.