Лили оглушава

Въпреки всичко тя нямала никакви намерения да се сбогува с публиката и била убедена, че продължава да пее правилно

https://goreshto.net/goreshto/lili-oglushava-3/134505 Goreshto.net
Лили оглушава

Въпреки всичко тя нямала никакви намерения да се сбогува с публиката и била убедена, че продължава да пее правилно

Лили Иванова напълни до пръсване Народния театър, където преди броени дни се състоя юбилейния й концерт по повод 85-та й годишнина. На събитието присъстваха президентът Румен Радев и съпругата му Десислава, премиерът Димитър Главчев и редица тв водещи, сред които Цветанка Ризова, Бойко Василев, Георги Любенов, Георги Тошев, с когото явно е успяла да се помири след грандиозния скандал миналото лято, Аня Пенчева, братя Аргирови и мн. други светски личности.

 

Половината от присъстващите в залата били със специални покани от певицата, а останалите трябвало да си закупят билети, чиято цена достигала внушителните 600 лв. И този път естрадната легенда се държала на ниво – нито залитала, нито я придържали млади момчета, каквито твърдения се появиха в някои сайтове през последните седмици.

 

След като сама излязла на сцената, последвало едносекундно мълчание, а след това дала старт на концерта си.

Цели 2 часа Лили Иванова подскачала на 10-сантиметрови токчета, които са й запазена марка почти от началото на кариерата й. И макар да е доста енергична за възрастта си, на всички направило впечатление, че прави леки грешки в пеенето, които не останали неуловени от присъстващите в залата.

Тя определено била далеч от съвършенството поради възрастови изменения в ушите и гърлото.

 

Слухът на певицата значително отслабнал и на практика тя почти не чува, което е причина да пее със слушалки. Текстовете на песните й стояли на стойка за ноти, а ноти, разбира се, нямало, защото, както е добре известно, легендата никога не ги е познавала и не можела да пее по тях.

 

Според недоброжелатели, е крайно време да спре със сценичните си изяви, тъй като се са очевиден компромис, обиден за самата нея. Според някои българската Рита Павоне, за каквато Иванова се имаше през 70-те години на миналия век, вече недочува и забравя или бърка текстовете, които има да изпълнява.

 

От антуража на Лиленце Пиленце обаче са категорични, че тя нямала никакви намерения да се сбогува с публиката и била убедена, че продължава да пее правилно, както и че гласът й не е мръднал през годините, заради всекидневните грижи, които полага, за да е във форма. Както е известно, тя не пуши, не пие, а за преяждане и дума не може да става. Винаги се е стараела да се наспива хубаво и някъде в ранните часове на следобедите започвала леко да се разпява за тренинг, след което гонела бизнес задачите си, каквито не й липсвали. Да, но все пак възрастта й е доста напреднала…

 

Лили била изключително мнителна към обкръжението си. Притеснявала се, че може да случи на предатели, а това не било никак желателно от нейна страна- страхувала се и да не бъде урочасана, затова подавала редовно ръка за здрависване през ръкавици.

 

Концертът в Народния театър е част от националното турне на звездата, което ще мине през Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Силистра, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Враца, Кюстендил, Сандански и ще свърши на 14 декември в зала „Арена София“.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.