Лиляна Павлова заведе бебето на джаз! По ултра къса поличка (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/lilyana-pavlova-zavede-bebeto-na-dzhaz-po-ultra-kasa-polichka-snimki/137862 Goreshto.net
Лиляна Павлова заведе бебето на джаз! По ултра къса поличка (Снимки)

Лиляна Павлова бе спипана на джаз фестивал в столицата

Бившата регионална министърка бе дошла на събитието с бебето си и съпруга си Парашкев Кръстев. Мъникът се роди преди месеци,  а двамата имат още едно момче, което вече е двугодишно.

От първият си брак гербаджийката има и една пораснала дъщеря.

На събитието Павлова и мъжът й не се бяха барнали, а бях облечени в напълно ежедневно облекло. На папарашките снимки ясно се вижда, че Лиляна Павлова е с възкъса пола, но изобщо не се притеснява от този факт.

И то при положение, че не си е възстановила фигурата след раждането на третото си дете.

Павлова обаче винаги е била пухкава, но това никак не срива самочувствието й, нито пък изпитва някакво притеснение от излишните килограми.

Над минижупа бившата министърка бе в ефирна розова блузка, без ръкави,  а мъжът й също бе дегизиран в удобно облекло. Мнозина не пропуснаха да отбележат, че мъжът на Лиляна Павлова е почти наполовина по-слаб от нея, но това изобщо не пречи на щастието на двамата.

Дори и от фотото си личи, че между тях спойката  е силна и те изглеждат много влюбени един в друг.

Определено пищната й фигула не само не пречи на съпруга на Павлова, а вероятно му доставя удоволствие. Той сигурно е сред тези мъже, които харесват рубенсовия тип жени и това вероятно скрепява още повече връзката им, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.