Линч за Диона!Феновете искат затвор за певицата

https://goreshto.net/goreshto/linch-za-dionafenovete-iskat-zatvor-za-pevicata/125921 Goreshto.net
Линч за Диона!Феновете искат затвор за певицата

Феновете искат ефективна присъда за Диона

Десислава Сашова, както е истинското име на поп фолк певицата, искат да бъде наказана с цялата строгост на закона.

Както стана ясно, чалгарката бе хваната да шофира надрусана с кокаин  и да буйства. За подобно нарушение законът предвижда лишаване от свобода за период от една до три години.

По-рано днес  Диона била хваната да шофира луксозния си джип „добре почерпена“ с наркотични вещества. В колата, заедно с нея, били още две жени и един мъж.

След проверката популярната фолкаджийка била задържана в 6-то РУ. Но Диона не била кротка,  а се съпротивлявала бясно и обиждала униформените, като ги заплашвала с уволнение.

По случаят  е образувано досъдебно производство, като певицата я грози затвор и глоба в размер от 500 до 1500 лева.

Припомняме, че шеф Андре Токев бе осъден и излежа седем месеца ефективна присъда, защото бе пипнат да шофира добре почерпен.

Той бе арестуван  и затворен, въпреки звездния си статут.Сега потребителите на нета очакват същата строгост на закона „да се изсипе“ и то с право, над главата на Диона.

Профилът й в Инстаграм бе бомбардиран с негативни коментари.

„Срам, добре че не е утрепала някой!“, „Такива като нея убиха Милен Цветков“,“ Долна наркоманка, поредната отрепка“, са само част от тях.

Източник: Хотарена

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.