Лияна ръси мъдрости на тема „измамното щастие, което носят парите“

В същото време принос за охолния й живот има престъпнопроявения кюрд Махмуд Йозджан

https://goreshto.net/goreshto/liyana-rasi-madrosti-na-tema-izmamnoto-shtastie-koeto-nosyat-parite/54126 Goreshto.net
Лияна ръси мъдрости на тема „измамното щастие, което носят парите“

В същото време принос за охолния й живот има престъпнопроявения кюрд Махмуд Йозджан

Певицата Лияна се опитва да налее акъл на всички златотърсачки и прекалено амбициозни момичета, потърсили я в социалната мрежа.

 

Твърди, че се опитва да им припомни истински важните неща в живота като например това, че любовта е по-ценна от успехите и парите. Същевременно обаче двете с дъщеря й Дениз поддържат открай време доста висок стандарт на живот.

 

Мълвата носи, че принос за това има престъпнопроявения кюрд Махмуд Йозджан, който е баща на дъщеря й.

При последната си медийна изява, Лияна изръси цял куп мъдрости на тема като измамното щастие, което носят парите, суровият път съм материалното благосъстояние, самотата на успелите и др. такива.

Повод за това е новата й песен „Плачат“, в която се засяга именно въпросът за постигането на финансов просперитет и дали си заслужава всички саможертви, в това число и за сметка на истинските любов и приятелства.

 

Макар Лияна да твърди, че винаги е работила, за да е самостоятелна и независима, запознати са категорични, че финансовото им благосъстояние е осигурено от Махмуд Йозджан.

След новата й песен споделя, че често пъти усеща, че влиза в ролята не само на приятел-съветник, а и на психолог.

 

Очакват отговора й да ги предпази от някаква евентуална грешка, да им каже как би продължил този сценарий, когато се намират на кръстопът. Смята, че е била полезна на момичетата, с които е установила по-близък контакт. Тя е категорична, че човек трябва да цени онзи, който ти предлага душата си, а не този, който иска да те купи.

 

Според нея успелите хора са самотни и живеят в бутафорна среда, мислейки си, че имат всичко, а всъщност сърцето им е празно и безлично. Признава, че в това отношение й се е случвало многократно да се разочарова и затова към днешна дата е пресяла сериозно хората, които са близо до нея.

 

Междувременно стана ясно, че от няколко месеца насам, тя живее под един покрив с по-млад от нея финансист.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.