Лора Георгиева бременна от арабски милионер?

Живее със сирийския милионер под един покрив от година

https://goreshto.net/goreshto/lora-georgieva-bremenna-ot-arabski-milioner/122921 Goreshto.net
Лора Георгиева бременна от арабски милионер?

Живее със сирийския милионер под един покрив от година

Мълвата из коридорите на Нова тв носи, че синоптичката Лора Георгиева живее под един покрив с милионера Лазгин Маджид, който е син на собственика на фирма „Самекс“, оперираща ресторантите KFC у нас.

 

Запознати издават, че макар връзката им да започнала едва преди година, бързо прераснала в сериозна. Колегите й шушукат, че Лора вече може би е бременна, предвид факта, че напоследък доста често й прилошава и й се налага да отсъства от работа. Освен това се забелязват и първите зачатъци на подозрително коремче.

Припомняме, че брюнетката има и дъщеря на 10 години от връзката й с покойния варненски милионер Борислав Манджуков, който бе разстрелян в София през 2014 г., но винаги е искала и още едно дете. Хора от обкръжението им твърдят, че когато останала сама с бебето на ръце, Лора се изнесла в родния Казанлък и три години по-късно се осмелила да захвърли траура.

 

След като се съвзела се срещнала с втория си съпруг Деян Дачев – състоятелен бизнесмен и собственик на дискотеки и строителен бизнес в Бургас. За известен период от време тя дори се представяла с фамилията му, докато две години по-късно се разделиха тихомълком.

 

Останала сама, тя се зае да си намери нов мъж, след като направи профилите си в социалните мрежи публични. Мълвата носи, че по това време излизала с Ангел Ангелов – собственик на известна марка за пилешко месо и на болниците „Аджъбадем“, който пък е бивше гадже на колежката й Никол Станкулова.

 

Предвид факта, че Лазгин гони 40-те той вече сериозно напирал за наследник. Предвид факта, че по произход е сириец, във фамилията му съществува неписано правило, че жените трябва да раждат по много деца. Брат му Ариф има един син и три дъщери от Жасмина – бившата асистентка в предаването „Сделка или не“. Тя забременяваше през година-две, което означава, че Лазгин сериозно изостава с челядта и очевидно е дошло времето да навакса.

 

Той имаше 7-годишна връзка с бившата на Благо Джизъса – Христина. Двамата обаче ту се събираха, ту се разделяха през това време, до последната им разлъка, която се оказа окончателна. Не е ясно дали тя има нов мъж до себе си. За съжаление дългокраката красавица така и не случи на подходящ мъж и към днешна дата работи като масажистка. Това разкри най-добрата й приятелка – фолк дивата Алисия, която я похвали и препоръча горещо услугите й на всичките си последователи в социалната мрежа.

 

Предвид факта, че Лора Георгиева излиза само със заможни господа и настоящата й връзка не прави изключение. Зад гърба си има два провалени брака, но очевидно не се притеснява да надене отново брачната халка. Миналата година тя излизаше с бизнесмена Паскал Дойчев – строителен предприемач и собственик на най-голямата верига фитнеси в страната „Пулс“, но романтичните им отношения не просъществуваха дълго.

 

Скоро след раздялата им тя се залюби с Лазгин. Твърди се, че я глези със скъпи подаръци и изобщо не пести средства.

Георгиева се присъедини към екипа на Нова тв преди три години. Твърди, че е много доволна от работата си там, но ако наистина е бременна след няколко месеца ще й се наложи да слезе от екран.

 

За никого не е тайна, че синоптичките там често забременяват. Стефани Обадяру например напусна медията малко преди да роди сина си. Никол Станкулова и Гери Малкоданска пък бяха в майчинство по едно и също време, което доведе до шегата, че както е тръгнало скоро на работа ще остане само Николай Василковски.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.