Лудия репортер ще се хапе!Алекс Богданска крие невероятен талант

https://goreshto.net/goreshto/ludiya-reporter-shte-se-hapealeks-bogdanska-krie-neveroyaten-talant/54781 Goreshto.net
Лудия репортер ще се хапе!Алекс Богданска крие невероятен талант

Лудия репортер може и да съжалява, че се раздели с жена си

Както стана ясно, една от най-одумваните двойки се раздели по доста лаишка причина. Дани Петканов не успял да преглътне, че неговата половинка е по-успешна от него и не спирала да го „ръчка“ да е по-инициативен и иновативен. И вместо да го направи, той решил да се разведе с моделката , за да си „кара живота по-яваш“. Двамата имат и един син, за когото полагат съвместни грижи.

Двойката дори замина на екзотична почивка заедно, за рождения ден на наследника си, но не се знае дали отново са се събрали.

Алекс Богданска призна, че доста тежко приела раздялата. Тя искала още едно дете, когато мъжът й я „застрелял“ с желанието си да се разведат. Тя дори тръгнала по психолози, за да преодолее шока, почнала да й капе и косата.

Само че близки до моделката са на мнение, че репортера е сбъркал доста с решението си да се разделят.

Защото Алекс Богданска крие неподозиран талант. Дългокраката красавица пишела стихове, още от гимназията. Тя ги събрала в книжка и дори я издала.

Богданска е завършила икономическа гимназия в родния си град Благоевград. След което следва УНСС в столицата, но не работи по специалността си. Тя  е модел и инфлуенсър, и то доста успешна в хобито си, което е превърнала в професия.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.