Луиза Григорова: С Бран си ставаме все по-добра компания, истински приятели

Твърди, че с половинката й не планират повече деца

https://goreshto.net/goreshto/luiza-grigorova-s-bran-si-stavame-vse-po-dobra-kompaniya-istinski-priyateli/117524 Goreshto.net
Луиза Григорова: С Бран си ставаме все по-добра компания, истински приятели

Твърди, че с половинката й не планират повече деца

В края на септември първородният син на актрисата Луиза Григорова навърши 3 години. По този повод тя се разчувства силно в социалната мрежа.

 

Ето какво сподели: „Как тече времето само! Моето малко бебче вече е момче на 3 годинки. Благодарна съм за всяка секундичка, прекарана заедно. Все по-добра компания си ставаме, истински приятели. Бран е чудесно дете, чудесно!“.

 

 

Припомняме, че актрисата има и доведен син, който е в тийнейджърска възраст – Боби. Той е от първия брак на съпруга й – режисьорът Мартин Макариев. Луиза е споделяла, че на този етап с половинката й не планират повече деца, но въпреки това не изключва напълно вероятността някой ден и това да се случи.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.