Луиза Григорова сама и в болница на Бъдни вечер

Надява се, че новата година ще започне добре за цялото семейство

https://goreshto.net/goreshto/luiza-grigorova-sama-i-v-bolnica-na-badni-vecher/124248 Goreshto.net
Луиза Григорова сама и в болница на Бъдни вечер

Надява се, че новата година ще започне добре за цялото семейство

Предварителните планове на Луиза Григорова за Коледните празници не се сбъднали. Навръх Бъдни вечер актрисата завършила в „Пирогов“, след като синът й Бран претърпял инцидент. За щастие малчуганът вече е добре.

Актрисата споделя: „Коледа! Винаги си я намисляме, очакваме и тя винаги ни изненадва. Е, поне се научих вече, че плановете са излишни, а очакванията – още по-малко. В края на деня знам само едно – каквато и да бъде Коледа, тя си е нашата и няма нищо по-важно от това да сме здрави, да има кой да ни обича и кого да обичаме. Друго не ми трябва и не искам. С две думи ще кажа, че се оказахме без съпруга ми Марто на празника, тъй като трябваше да отиде спешно на снимки. На Бъдни вечер в 22 ч. посетихме „Пирогов“ (пак останах страшно впечатлена от милото отношение на абсолютно всички). Сега си стоим вкъщи с много филми + сухари и бисквити, но аз съм благодарна и радостна, защото сърцето ми е пълно с любов“.

 

Тя призова всичките й фенове да ценят най-близките си хора. Въпреки неприятните моменти по Коледа, тя не губи надежда, че новата година ще започне добре за цялото й семейство.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.