Луиза Григорова успя да се избави от сериозните си здравословни проблеми

Страдала от синузит, висок пулс и сенки под очите

https://goreshto.net/goreshto/luiza-grigorova-uspya-da-se-izbavi-ot-serioznite-si-zdravoslovni-problemi/125169 Goreshto.net
Луиза Григорова успя да се избави от сериозните си здравословни проблеми

Страдала от синузит, висок пулс и сенки под очите

През последните седмици Луиза Григорова е променила сериозно светогледа си. Актрисата е взела важното решение да не се напряга за незначителни неща от ежедневието, а да се пусне по течението на живота. Дори не се ядосвала, че покрай празниците качила няколко килограма, защото състоянието на здравето й се подобрило – сенките под очите й изчезнали и високият пулс, който я измъчвал се нормализирал.

 

Категорична е, че знае какво е било, знае къде е сбъркала и какво иска и допълва, че иска най-вече да няма натиск от нея към нея и постоянни очаквания. Дава си сметка, че детето й има нужда да е обичано повече от това да е „майка по учебник“.

С всичко това Луиза казва: „Обичайте се! Когато вие сте добре, всичко, което вършите ще бъде пълноценно, хората около вас ще са щастливи!“.

 

За позитивен старт на новата година актрисата е променила и визията си – отрязала е дългата си коса и вече е с къса прическа, но най-важното за нея остава подобреното й здраве, тъй като преди Коледа имала сериозни проблеми, които я отвели до болницата. За никого не е тайна, че актрисата е измъчвана от хроничен синузит и тогава се наложило да й правят дренажи в клинична обстановка,. Приемала и два антибиотика, при това наведнъж.

 

Заради множеството й ангажименти, не се решава на второ дете от съпруга й Мартин Макариев. Заради пътуванията и работата, тя все смята, че моментът е неподходящ. Звездата се върна на снимачната площадка на филма „Игра на доверие“ броени седмици след раждането на сина й Бран и оттогава не се е спирала. Иначе силно се надява някой ден да се сдобие с така желаната дъщеря.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.