Луна удари дъното!Виж как безсрамно се предлага

https://goreshto.net/goreshto/luna-udari-danotovizh-kak-bezsramno-se-predlaga/123296 Goreshto.net
Луна удари дъното!Виж как безсрамно се предлага

Луна удари дъното

Кандидат-президентката е изплискала тотално. Чалгаджийката се предлага сама, вероятно здраво закъсала с парите.

Поп фолк дивата от зората на чалгата се чуди как да свърже двата края, затова решила сама да се рекламира. В личната си страница в мрежата тя се предлага, буквално, на продуцинтети на „Денсинг старс“, което ще „възкръсне“ отново след два месеца.

Чалга звездата наскоро бе уличена в имотна измама в родния си град Шумен.Роднините на възрастен мъж я обвиниха, че иска да вземе жилището му с измама и дори спретнаха дело срещу нея.

На Луна й паснаха идеално участията  й в риалити форматите „ВИП Брадър“ и „Като две капки вода“, от които се тръгна със солидни хонорари.

„Искате ли ме в „Денсинг старс“? Знаете, че мога да танцувам и да правя шоу. Интересна съм, атрактивна и ви обичам“, написа певицата в социалната мрежа, като с това почти „падна на колене“ пред продуцентите на телевизионното предаване.

Култовото шоу се завръща в Би Ти Ви през февруари, като в него са поканени за участие едни от най-големите звезди. Но справката сочи, че Луна не е сред поканените.

Това натягане и самопредлагане кара феновете й да мислут, че Луна е ударила дъното и е стигнала до просешка тояга.Заради което отчаяно търси да изкара лесни и бързи пари, тъй като не я канят да пее и по заведенията.

Източник: Лупа

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.