Любо Ганев „разцепи мрака“ с тази изцепка! На жена му й "изгоряха" ушите

https://goreshto.net/goreshto/lyubo-ganev-razcepi-mraka-s-tazi-izcepka-na-zhena-mu-y-izgoryaha-ushite/143507 Goreshto.net
Любо Ганев „разцепи мрака“ с тази изцепка! На жена му й "изгоряха" ушите

Любо Ганев „разцепи мрака“ с тези откровения

За пореден път огромният спортист е преизбран за президент на Българската федерация по волейбол. Но той взриви всички с думите си и и накара присъстващите в залата да се хванат за коремите си от смях.

Това се случи на пресконференцията, която гиганта даде заради преизбирането на поста му.

В тази връзка Любо Ганев шашна с тези думи, след като журналисти го попитаха какво ще каже на хората, които не одобряват преизбирането му на поста, където се задържа много години.

„Абе кои хора, бе? Че ние какви сме, не сме ли хора“, запита в типичния си стил Любо Ганев. След което сподели нещо лично, с което буквално разби присъстващите.

„Ама тя и жена ми вика един път,че не съм я оправял като хората! Кои са тези хора, ма? Я да ги видим тези хора“, изстреля гиганта и залата гръмна, като след мощен залп.

Шампионът се радва на дългогодишен брак със съпругата си, а слуховете за кръшкане от негова страна не спират. Вероятно жена му е свикнала с неговите изцепки на публични места по неин адрес и не й горят ушите, коментираха на пресконференцията.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.