Любомир Захаринов вече има нова изгора, която при всички положения слага Анелия в малкия си заден джоб

Заедно са от половин година

https://goreshto.net/goreshto/lyubomir-zaharinov-veche-ima-nova-izgora-koyato-pri-vsichki-polozheniya-slaga-aneliya-v-malkiya-si-zaden-dzhob/142249 Goreshto.net
Любомир Захаринов вече има нова изгора, която при всички положения слага Анелия в малкия си заден джоб

Заедно са от половин година

Докато Анелия бере ядове в опита си да се изкара жертва на жестоката катастрофа, причинена от шофьора й, в резултат на която 7-годишно дете бере душа, бившият й годеник обикаля съседна Гърция с яхта в компанията на новата си любима – 20-годишна блондинка. Предвид, че настоящата приятелка на Любомир Захаринов вече се познава с децата му, очевидно не е съвсем нова.

 

Името на ослепителната блондинка е Кристина и е родом от Костинброд, където и живее към момента. Както се вижда, тя е коренна противоположност на фолк певицата Анелия – руса, много слаба, значително по-млада от нея и най-важното – без силикон, но пък за сметка на това с устни, набодени с филъри. Не може да се отрече, че красотата на блондинката буди завист сред останалите жени.

Двойката са заедно от половин година и са прекарали цялото лято по гръцките острови. Според мнозина до раздялата на хазартния бос с Анелия се е стигнало именно след изневярата му с блондинката.

 

Припомняме, че Захаринов бе първият мъж, с когото певицата се показваше публично след Коко Динев и обясняваше в ефир колко е влюбена и каква щастливка е. припомняме, че двамата със Захаринов се разделиха през февруари, а той очевидно вече дори не си спомня, че й е подарил годежен пръстен и се наслаждава на новата си тръпка. Същевременно чалга изпълнителката все още ближе раните си и не е успяла да преодолее поредното любовно разочарование.

 

„Държа един мъж да е моногамен, верен и точен, да е успешен и реализиран, а също да е грижовен и щедър към мен. Искам да е спокоен човек, със сходна ценностна система на моята. Не държа мъжът да е красавец, по-важно е отношението му към жената и ценностната му система. Визията е преходна – днес съм красива, утре не се знае, така че това не е най-важното в една връзка. Един мъж може да не е най-големият красавец, но трябва да има мъжко присъствие и да е чист“, категорична бе Анелия след раздялата. Освен това заяви недвусмислено, че лъжата и предателството, са нещата, които я разочароват най-силно.

 

В същото време за слабите ангели на Захаринов се носят легенди, така че той категорично не отговаря на изискванията й за моногамия. Това е и основната причина за раздялата им, смятат в бранша. Анелия даде да се разбере, че в последната си песен „Буря“ не описва разлъката си със Захаринов, но почитателите й не са на същото мнение.

 

Припомняме, че двамата с Любомир бяха заедно около две години. През това време хазартният бос й сложи рога с Александра Богданска и още няколко неизвестни мацки.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.