Любов ли е! Ивет Горанова размята танцьора из дансинга

https://goreshto.net/goreshto/lyubov-li-e-ivet-goranova-razmyata-tancyora-iz-dansinga/130857 Goreshto.net
Любов ли е! Ивет Горанова размята танцьора  из дансинга

Ивет Горанова предизвика истински фурор в снощния лайф на „Денсинг старс“

23-годишната чаровница показа, че не току-така е олимпийски шампион по карата от игрите в Токио.Докато двамата танцуваха хип-хоп, шампионката с лекота вдигна танцувалния си партньор Тодор.

Ивет го понесе като перце из дансинга, под ритъма на звуците на английската група „Колдплей“. А публиката изпадна в екстаз от това чудо невиждано.

„Влюбената жена е в състояние да хване мъжа и да го носи на ръце“, подхвърли Илияна Раева. Възхитени, съдиите им дадоха максималните 40 точки.

Преди старта на танцувалното шоу олимпийската шампионка се оплака, че все още не е срещнала любовта.

Само че продукцията сбъдна желанието й и тя чистосърдечно призна снощи, че вече е влюбена. Зрителите обаче останаха разочаровани, че това не е партньора й на дансинга, защото двамата си отивали много.

Ивет и Тодор се партнират добре на дансинга, а танцьорът позволява често и с видимо удоволствие спортистката да го командва.

Миг по-късно Ивет Горанова съобщи още, че обектът на нейните чувства все още не знаел за това, но тя се надявала той скоро да разбере.Феновете на предаването се зарадваха искрено на чистите й по детски признания и й пожелаха любовта й с обекта на нейните чувства да е чиста, красива и дълга.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.