Любовна мъка ли погуби Шон Торес?(Виж още за причините)

https://goreshto.net/goreshto/lyubovna-maka-li-pogubi-shon-toresvizh-oshte-za-prichinite/112486 Goreshto.net
Любовна мъка ли погуби Шон Торес?(Виж още за причините)

Синът на хореографа и танцьор Алфредо Торес си отиде само на 20

Всички описват Шон Торес като активен, борбен, амбициозен, весел и младата ни надежда в бокса.Само че нелеп инцидент или любовна мъка прекършва животът още в неговия изгрев.

В дните около смъртта му никой не открехваше и дума за смъртта на това младо момче. Но се разбра, че младият мъж губи живота си, след като пада от седмия етаж на жилищен блок.

Причината е абсурдна, заради любовно разочарование.Младият боксьор  е имал връзка с момиче на име Симона. Той бил пощурял от любов по нея. Тя обаче му казала, че иска да скъсат. Това така го сразило, че унищожило част от душата му, разкриват негови приятели.

Пришпорен от болката и губейки разсъдъка си, той се качва на парапета на балкона на седмия етаж. Не се знае дали приятелката му била до него. Но ако е била там, вероятно би му попречила. Може Шон да се е осъзнал и да се е разубедил да скача, но неволно се е подхлъзнал и трагедията се случила, редят причината за ужаса криминалисти и негови близки.

„ След като Симона заяви, че го напуска, сякаш го обзеха демони. Той буквално пощръкля и не знаеше какво прави“, разкриват близки до младия Шон Торес.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.