Любовници на Брегович се млатят до кръв в хотела

Гениалният музикант имал паралелна връзка с две засукани красавици, има си метреса и у нас

https://goreshto.net/goreshto/lyubovnici-na-bregovich-se-mlatyat-do-krav-v-hotela/54449 Goreshto.net
Любовници на Брегович се млатят до кръв в хотела

Гениалният музикант имал паралелна връзка с две засукани красавици, има си метреса и у нас

Две любовници на Горан Брегович се хванали за косите в петзвезден хотел в Париж и се млатили до кръв.

 

Не, това не е сценарий от филм, а самата истина. Посетителите на луксозния хотел станали свидетели на женски тупаници, придружени от хвърчащи коси, псувни, крясъци и както стана ясно по-горе – кръв.

 

Двете му любовници се хващат за гушите в опит да го разделят, отбелязват клюкарските медии в съседната държава. Комично-трагичната сцена се разиграла, след като двете жени разбират една за друга. Започват с размяна на гневни съобщения до момента, в който едната от тях се тагва от парижки хотел и другата заминава незабавно за там, за да раздаде правосъдие.

 

Несъмнено срещата им няма да бъде забравена от персонала на хотела, който се намесва в опит да прекрати боя. Накрая двете разлютени дами биват изхвърлени от хотела като мръсни кучета. Случката се разиграва в бара на един от най-лъскавите хотели в Париж.

Запознати твърдят, че по това време босненско-сръбският музикант Горан Брегович също е бил там. Щом зърнал обаче разлютените дами да се млатят, избягал на мига, оставяйки персонала да ги разтървава.

 

Макар да се знае, че музикантът има имот в Париж, той водел любовниците си само по хотели от съображения за дискретност. Запознати разкриват, че обичал и уважавал и двете по свой си начин и не можел да понесе да се раздели с нито една от тях.

 

Припомняме, че 72-годишният Брегович е женен за съпругата си Дженан Суджук повече от три десетилетия. Приближени до двойката обаче отказват да коментират семейния им живот.

Публична тайна е, че музикантът системно изневерявал на съпругата си, както и това, че си има засукана любовница и у нас.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.