Люси Иларионов: С Ани сме много щастливи и не мислим за раздяла напук на клюките

Признава, че му е много болно от грозните клюки

https://goreshto.net/goreshto/lyusi-ilarionov-s-ani-sme-mnogo-shtastlivi-i-ne-mislim-za-razdyala-napuk-na-klyukite/123367 Goreshto.net
Люси Иларионов: С Ани сме много щастливи и не мислим за раздяла напук на клюките

Признава, че му е много болно от грозните клюки

Продуцентът Люси Иларионов е съсипан от мълвата, носеща се във ВИП средите, че двамата с Ани Хоанг, са се разделили. Клюката носи, че красавицата от виетнамски произход се изнесла от семейното жилище преди седмица и към днешна дата живее под наем. Нещо повече – дори вече си била намерила приятел – оператор, който е под 30 години.

 

Столични паркетни лъвове разнасят, че Иларионов също предпочел други страсти пред азиатското цвете. Продуцентът признава, че му е много болно от грозните клюки. 

 

Дори не намира думи за този случай, но подчертава, че жена му си е у дома, а той продължава да снима. Той не може да повярва как може да се измислят такива слухове след тематичната песен, която направили за стабилните двойки с още 12 човека и това се видяло и чуло от обществото.

 

Люси обаче не крие, че злите езици ги разделят с Ани Хоанг от години и по всяка вероятност това ще продължи и занапред. От думите му става ясно, че двамата са много щастливи заедно и дори през ум не им е минавало за раздяла. В заключение определя тази клюка като чиста проба „срамота“.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.