Мадам Мулти налази 34-годишен красавец!Ще зареже ли най-желания мъж 20 годишното си гадже (Фото)

https://goreshto.net/goreshto/madam-multi-nalazi-34-godishen-krasavecshte-zarezhe-li-nay-zhelaniya-mazh-20-godishnoto-si-gadzhe-foto/143950 Goreshto.net
Мадам Мулти налази 34-годишен красавец!Ще зареже ли най-желания мъж 20 годишното си гадже (Фото)

Мадам Мулти е пуснала пипалата си към 34-годишен красавец

Микеле Мороне  е сред най-желаните мъже на планетата. Високият 1,90 м италианец е известен актьор, модел, както и моден дизайнер.

Той е баща на две момчета, но по  него въздишат много жени на планетата, а по всичко личи и от всички възрасти.

Брюнетът стана известен покрай участието си в любовния филм „365 дни“ и след това всичките дами на земята се размечтаха да го имат.

Мороне бе в България, за да снима филма „Подчинение“, където си партнира с Меган Фокс.

На снимачната площадка красавецът е придружаван от трима души, след които и 20-годишната му приятелка Моара Сорио, финансов консултант във фирмата.

В лентата Меган Фокс играе жена робот, която е наета от самотен баща, за да се грижи за сина му и да поддържа домакинството. Микеле Мороне е в ролята на родителя, който сам се справя с трудната ситуация да отглежда детето си.

В историята на филма изкуственият интелект решава, че грижите не стигат и затова започва да убива.

Дарина Павлова от години  е близка с шефовете на Ню Бояна, където се снимат всички чужди продукции. Покрай снимките на новата лента Мадам Мулти се е запознала с Микеле.

Според слуховете гаджето на Микеле се притеснявала от Мадам Мулти, която е известно, че си пада по  млади и чаровни мъже. И заради това, че набележи ли си цел,  я преследва докрай, а Микеле „отговарял напълно на нейните критерии“.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.