Маги Джанаварова все едно не е раждала (ФОТО)

Снима се по къси панталонки и голо коремче

https://goreshto.net/goreshto/magi-dzhanavarova-vse-edno-ne-e-razhdala-foto/113969 Goreshto.net
Маги Джанаварова все едно не е раждала (ФОТО)

Снима се по къси панталонки и голо коремче

Макар Маги Джанаварова да стана майка само преди няколко дни, изглежда толкоз зашеметяващо, сякаш изобщо не е раждала и никога не е била бременна.

 

Тя дори се снима по къси панталонки и голо коремче. Колкото и невероятно да ви се струва от кадъра е видно, че коремът й се е прибрал веднага след раждането за разлика от повечето жени, които се нуждаят от поне месец, за да изглеждат по този начин.

 

Всъщност, ако Маги кърми, това до някъде би могло да обясни скоростното изчезване на корема, тъй като това спомага процеса. Ако обаче не кърми подобен плосък корем е истинско чудо няколко дни след раждане, пък дори и майката да е фитнес маниачка, каквато е Маги.

 

Макар да е много заета покрай грижите за дъщеря си Елизабет, певицата все пак е успяла да намери време за кратка разходка. Към публикувана от нея снимки в мрежата, тя добави надпис: “40 минути навън. Чудя се дали сънувам.“

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.