Маги Халваджиян: Татко заплаши да се откаже от мен, ако се оженя за Кремена!

https://goreshto.net/goreshto/magi-halvadzhiyan-tatko-zaplashi-da-se-otkazhe-ot-men-ako-se-ozhenya-za-kremena/127813 Goreshto.net
Маги Халваджиян: Татко заплаши да се откаже от мен, ако се оженя за Кремена!

Майката на Маги Халваджиян го изненада в студиото на Лора Крумова

Тя нахлу там, за да поздрави сина си, който днес е  рожденик.И да разкрие някои пиперливи подробности около живота му.

Дългокосият арменец обаче побърза да уточни, с майка си са особено близки. Когато пропушил, тя дълго време го криела пред баща му, защото той щял да побеснее.

„Подкрепяла ме е във всичко. И във всичките щуротии, които сътворявах като тийнейджър“, заяви гордо продуцентът.

Но най-голяма защита получил, когато се залюбил с Кремена. Баща му и дума не давал да се ожени за българка. Искал снаха арменка, за да спази традицията.

„Ще се откажа от теб, ако се ожениш за българка“, заплашил го родителя му. Но след като видял, че сина му е луд от любов по Кремена, клекнал. Пръст в това имала и съпругата му Юлия, която също харесала Кремена от пръв поглед.

„Баща ми и майка ми винаги са били пример за мен, много се обичаха. А Кремена има много общи черти с мама“, твърди Маги.

Двете са зодия Рак, а  и след изключително тежкия момент, загубата на съпруга й, със снахата още повече се сближили.

Юлия твърди, че обичта име  безкористна и двете опровергават битуващото мнение, че снаха и свекърва не могат да се понасят.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.