Мъка! Анита мъсти на Рачков, бившият-на новото му гадже

https://goreshto.net/goreshto/maka-anita-masti-na-rachkov-bivshiyat-na-novoto-mu-gadzhe/120956 Goreshto.net
Мъка! Анита мъсти на Рачков, бившият-на новото му гадже

Димитър Рачков се е видял в чудо

Бившата му приятелка Анита Димитрова не може да го прежали.

Плеймейтката успяла да се добере до личния номер на новата му-Камелия Андонова и не спирала да й звъни по нощите. 40-годишната сладкарка се ожалила пред приятелки, че хасковлийката й звъняла по малките часове, солидно почерпена.

Анита живя с Митко Рачков три години в палата му, без да подхване работа. Сега тя продава луксозни имоти и се хвали с богато гадже, което уж  й подарява скъпарски дарове и я води на екзотични местенца.

Всичко това вероятно е единствено в нейната глава, шушукат злобари. Защото Анита не може да прежали луксозния живот, който живя с комика. Само че, според клюката, той я натирил, защото му кръшкала и не искала да му ражда дете.

Нисичкият актьор има пораснал син от предишна връзка, а сега вероятно ще дундурка и бебе от сладкарата Камелия. Той бил забелязан в модерна лаборатория, където изследвали ранни аномалии по време на бременността.

Митко Рачков  и новата му били готови на всичко, за да се сдобият с общ наследник.Сладкарката се запознала с актьора по време на снимките „Като две капки вода“, където била избрана да се занимава със стайлинга и дрехите на водещите и журито.

За разлика от Анита, Камелия била доста обрана в изявите и пазела дискретност в любовта с комика.А  и защото бившият приятел на Камелия, който финансирал сладкарския й бизнес, не бил на себе си от ревност. Той бил бесен, че тя си хванала известен и заможен мъж и също  я тормозел.

Източник: Лупа.бг

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.