Мъка! Дичо се отказа от градинарството: Разбрах го трудно!

https://goreshto.net/goreshto/maka-dicho-se-otkaza-ot-gradinarstvoto-razbrah-go-trudno/114075 Goreshto.net
Мъка! Дичо се отказа от градинарството: Разбрах го трудно!

Дичо се оказа пишман градинар

Бившият вокалист на група Д2 разбра, че градинарството не е за него. Певецът избяга от столицата и още от месец май подготвил почвата да плажува на морето в караваната си в къмпинг „Градина“.

Той решил да избяга от столицата, заедно с жена си Карина и двете им дъщерички- Ариел и Тина.

Той дори разкопал земята около караваната, за да си засади зеленчукова градина. Известна е страстта на музиканта към природата и спокойствието, което намира в планините и край морето.

Само че така и не набрал желаната реколта. И миналите години ударил на камък ,затова решил повече да не се пробва като земеделец.

„Е, всяка работа си иска майстора. Разбрах, по трудния начин, че от мен земеделец не става. Набрах едва няколко домата и тиквички, а не спрях да поливам и  да плевя. За мое оправдание ще кажа само, че от пясък не се произвежда нищо. Затова взехме кардинално решение в семейството. Няма да се занимавам повече със зеленчукови градини, а ще си купуваме зарзавата от пазара. И ще си почиваме активно“, категоричен е  Дичо.

Освен на релакс, певецът ще работи, защото има доста участия по морето.А  и на други места из страната, заради което „спира завинаги с градинарството“.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.