Малък Тошко не се притеснява, че ще му откраднат парите и ги развява като ветрило в ръката си

Бе нетърпелив да разучи новата си придобивка

https://goreshto.net/goreshto/malak-toshko-ne-se-pritesnyava-che-shte-mu-otkradnat-parite-i-gi-razvyava-kato-vetrilo-v-rakata-si/120801 Goreshto.net
Малък Тошко не се притеснява, че ще му откраднат парите и ги развява като ветрило в ръката си

Бе нетърпелив да разучи новата си придобивка

В навечерието на 10 ноември, синът на Людмила Живкова за пореден път изтегли голяма сума пари в столичен мол.

Брадясал, внукът на генсекретаря на ЦК на БКП пристигна в търговския център, спортно пременен с бермуди, горнище на анцуг и маратонки. Едва стъпил в мола, бившият затворник с вече побеляла брада се засили веднага към един от банковите клонове, откъдето след кратък престой излезе с дебела пачка столевки. Парите в ръката на 52-годишния Малък Тошко възлизаха на поне няколко хиляди лева.

 

Вместо да ги прибере в джоба веднага след излизането от банковия клон, с оглед на сигурността, принцът на НРБ размяташе банкнотите в ръката си като ветрило. След това отиде до машина за плащане на комунални услуги, където погаси задълженията си и се отправи към офиса на един от мобилните оператори, където се огледа за смартфон.

 

Разгледал вече всички апарати в продажба, синковецът на Батето си избра най-скъпия модел – „Айфон 15“. Макар служителите на телекома да му прибраха покупката в хартиена торбичка, Малък Тошко бе нетърпелив да го извади и да започне да го разучава. Към изхода на мола внукът на Тато се отправи с поглед, забит в екрана на мобилния телефон.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.