Малък Тошко заспа на плажа след солидна почерпка с бира (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Червеният принц на НРБ е драстично отслабнал

https://goreshto.net/goreshto/malak-toshko-zaspa-na-plazha-sled-solidna-pocherpka-s-bira-galeriya-snimki/113959 Goreshto.net
Малък Тошко заспа на плажа след солидна почерпка с бира  (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Червеният принц на НРБ е драстично отслабнал

В края на юли Малък Тошко се е отдал на летни забавления.

 

Внукът на бившия Първи и две знойни блондинки попаднали в далекобойните обективи на папараците в морския баровски курорт Лозенец.

 

В типичния си стил червеният принц на НРБ тичал напред-назад, за да задоволи капризите на двете дами по отношение на храни и напитки.

 

Въпреки юлските горещини, Малък Тошко бе заложил на синя риза, шапка с козирка и слънчеви очила. Разбира се скъпият часовник на обсипаната му с татуировки ръка, проблясваше отдалеч. Компания на побелялата му вече брада правеше усмивката, която не слизаше от лицето му.

 

Тодор Славков е отслабнал значително след участието си във ВИП Брадър – поне 15 кг. Факт е обаче, че дори и да е намалил храната, не е спрял алкохола, нито пък го е намалил.

Наследникът на Людмила Живкова и Иван Славков не спира да се налива с бира на плажа. След приетото солидно количество, съчетано с парещите юлски лъчи, Малък Тошко се свлякъл на шезлонга и изкарал близо едночасова дрямка.

 

Веднага след събуждането си глезеникът на соца се отправил към плажния бар, където се срещнал с двама приятели, като междувременно провел и разговор по мобилния си телефон.

През това време свалил джапанките и пристъпвал бос по пясъка.

 

В крайбрежното заведение Малък Тошко заложил на голямо уиски, докато аверите му си бяха избрали фрапе с мляко и кола с лимон.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.