Малката черна рокля - как и с какво да я носим

https://goreshto.net/goreshto/malkata-cherna-roklya-kak-i-s-kakvo-da-ya-nosim/49676 Goreshto.net
Малката черна рокля - как и с какво да я носим

Малката черна рокля, която спасява не една и две вечери. В какви комбинации можем да я носим и кое е подходящо за нея, вижте по-долу.

Тя е вечна! Прекрасна! Елегантна! Подходяща за почти всеки случай и всяка жена има поне по една такава в гардероба си!

Чантата

Можете да прибегнете до абсолютната класика – червено и черно. Един червен клъч ще стои зашеметяващо на черната рокля в комбинация с черни обувки с ток. Акцентът ще привлече всеки поглед наоколо. Ако не харесвате червения цвят можете да се спрете на металик или бяло. Контрастът е задължителен.

Колието

Един много елегантен акцент би било масивно колие, което обаче е възможно най-високо до шията, да не слиза по роклята. В такъв случай останалите аксесоари трябва да бъда сведени до минимум.

Якето

Ако времето навън не позволява да сте само с роклята, ще се наложи да се спрете и на някаква връхна дреха. Съвсем спокойно можете отново да се насочите към червено кожено яке, което ще ви направи уникални и шик. Черното също върши страхотна работа.

Краката

Ако искате краката ви да изглеждат изумително дълги, докато сте с черната рокля, то сега е моментът да извадите обувки в телесен цвят. Единственото, което околните ще виждат са черната рокля и прекрасните ви дълги крака. Друг вариант е да изберете червени обувки, които ще изпъкнат и ще бъдат вашият закачлив аксесоар.

Червилото

Наясно сте, че една малка черна рокля изисква грим, който ще подчертае сексапила ви, нали? Един трик – червено червило. Стига тенът на лицето ви да го позволява и този цвят да ви отива, разбира се. Ще изглеждате зашеметяващо, обещавам!

Колан

Една малка чупка в черната рокля може да бъде тънък червен колан. Той ще подчертае талията ви и ще бъде прекрасен акцент на облеклото. Защо отново червено? Класиката не случайно е станала такава, мили дами.

Болеро

Една много сладка комбинация, която освен разчупен външен вид, ще ви пази раменете от студа, е болерото. Може да бъде отново в черно, която почти ще го слее в роклята или пък бихте могли да се възползвате от възможността да експериментирате с друг ваш любим цвят. Сдобийте се и вие с най-красивия и описващ тялото ви модел от този магазин – мястото за красиви дрехи!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.