Малко преди старта на Хелс Китчън: Кобилкина разкри къде минава любовта на мъжа!

https://goreshto.net/goreshto/malko-predi-starta-na-hels-kitchan-kobilkina-razkri-kade-minava-lyubovta-na-mazha/127925 Goreshto.net
Малко преди старта на Хелс Китчън: Кобилкина разкри къде минава любовта на мъжа!

Много скоро започва новия сезон на Хелс Китчън

И този път отборите са три, като единият е на „златните“. В него влизат известни личности, които ще мерят „кулинарни мишци“ с професионалните готвачи от другите два тима. Те обаче няма да се борят за голямата награда, която и тази година е сто бона.

Още преди старта на кулинарното шоу стана ясно, че сексоложката Наталия Кобилкина няма никакво намерение да стои мирно. И от екрана на медията тя отново раздава съвети, заради които се сдоби не само с известност, но и с тлъсти пачки.

Гуруто по с@ксуални практики разби на пух и прах теорията, че „любовта на мъжете минава през стомаха“.

„Няма такова нещо. Любовта на мужете не минава през стомаха, това е заблуда. Любовта им минава на два пръста под него“, заяви многозначително Наталия Кобилкина.

Наталия Кобилкина шокира и с признание, че кухнята и готвенето не е нейното. Но най-много обичала да прави салати, в това била виртуоз. С нейния син майсторели различни екзотични чудесии, в които имало авокадо, лимон, зехтин, понеже била фен на средиземноморската кухня.

А зрителите се надяват, че щом не може да прави „кекс“, поне да дава повече безплатни с@ксуални съвети на феновете на готварското шоу.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.