Мамин Алек се показа с жена!Зарязаните ергенки позеленяха (Фото)

https://goreshto.net/goreshto/mamin-alek-se-pokaza-s-zhenazaryazanite-ergenki-pozelenyaha-foto/137982 Goreshto.net
Мамин Алек се показа с жена!Зарязаните ергенки позеленяха (Фото)

Беглецът ерген Алек Младенов се показа с жена

Синеочкото, който заряза Надежда Вишева и Магдалена Томова на финала, като им съобщи решението си с видео, изуми всички. И най-вече двете ергенки финалистки, които позеленяха от яд от този факт.Да го видят с жена, а не с нито една от тях.

След позорната си постъпка тръгнаха слухове, че Алекчо харесва своя пол и затова не избрал нито една от двете финалистки. Само че на модното ревю той не само се показа с жена, но и дори по-голяма от двете и не толкова хубава като тях.

Името на интимната приятелка на Алек Младенов е Царина Рускова, адвокатка, на 37 години…

Алек и Царина събраха погледите на всички с появата и присъствието си. Е, нали властната му майка Ксения Младенова не одобри кандидатките на сина си, защото били по-големи от него…А сега каква стана тя, питат изумени феновете.

Само че този път Алек не се измъкна, а директно обясни какво ги е събрало с юристката.

„С Царина се запознахме, след като излязох от „Ергенът“. Срещнахме се на събитие, свързано с автомобили. И двамата имаме влечение към моторните спортове.

Едно от нещата, което ни обедини е, че и двамата не обичаме да гледаме телевизия. А да пътуваме по света“, изфука се Алек Младенов.

Близки до него обаче „разкриха“, че той не само си падал по каки, ами и да са добре подплатени финансово.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.