Мара Отварачката с неочаквано признание! Дразни ли се от прякора си или не

https://goreshto.net/goreshto/mara-otvarachkata-s-neochakvano-priznanie-drazni-li-se-ot-pryakora-si-ili-ne/132198 Goreshto.net
Мара Отварачката с неочаквано признание! Дразни ли се от прякора си или не

Поп фолк певицата Мария не може да се похвали в последно време с големи хитове

Заради трите си брака тя тотално загърби кариерата си и сега се опитва да си върне старата слава в шоуто за имитации „Като две капки вода“.

Въпреки че бракът й със съпруг номер три Миро Дзвера е взривоопасен и двойката ту се събира, те се разделя, като до отношенията им стигнаха до полицията, Мария и Мирослав още са заедно. А за да компенсира шамарите и юмруците, лихваря често прави на жена си големи подаръци, като преди това я е поотупал здраво.

Но не и броят на номерата на браковете са толкова толкова впечатляващи при фолкаджийката. А прякорът й Мара Отварачката, който я дразнел неистово, гласи клюката.

Наскоро певицата гостува в подкаста на Красимир Красимиров и той директно я попита какво мисли за прякора си. Получи отговор, какъвто не е очаквал.

„Кой казва, че не си харесвам прякора Мара Отварачката?! Открай време на Мариите им викат Мара. А Отварачката идва от една много успешна реклама за бира, която влиза в топ 10 на рекламите за пенливата напитка в Европа. И с днешна дата продължава да се върти. И сега бих направила същата реклама, стига да ми предложат“, бе изненадващия отговор на певицата.

Източник : Блиц, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.