Мара Отварачката с поредно унижение!(Пак клекна на бияча Миро)

https://goreshto.net/goreshto/mara-otvarachkata-s-poredno-unizheniepak-klekna-na-biyacha-miro/113714 Goreshto.net
Мара Отварачката с поредно унижение!(Пак клекна на бияча Миро)

Карма или липса на достойнство, но Мара Отварачката пак клекна на Мирослав Соколов

Животът на скандалното семейство е като в латино сериал. „Бий ме, обичам те“, както се казва в един известен филм. Та, нещата между закъсалата поп фолк певица и Миро Дзвера прилича едно към едно на него.

Чалгарката не спира да отвращава с това, което си причинява сама. И това е адско унижение.

Това тя го е правила и с предишните си съпрузи, но с номер три буквално „изби рибата“.

Със съпруг номер две Християн Гущеров никой не подозираше, че яде бой. Докато не се разведоха и тя сама не призна за някои неща, пише Разкрития.ком.

Но с Мирослав Соколов грозните насилнически сцени лъснаха още от рано. Биячът я принуди дори да се оплаче в полицията, защото застрашаваше животът й.Заради което Миро Дзвера бе арестуван, но Мара помисли-помисли, пък си го прибра. Разбира се, срещу сто бона за назидание…

Но който е вдигнал веднъж ръка, пак ще го направи. Минаха няколко дни, мъжът й пак я натупа яко и тя забягна на морето с дъщеря си Марая.Но когато се върнала, Мария не изтраяла и бързо му…легнала. Това потвърдиха близки, потресени от поредното й унижение.

„Не мога да му устоя, като ненаситен нерез е…“, хвалела се певачката.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.