Мара Отварачката със стокхолмски синдром? Сияе до бияча си (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/mara-otvarachkata-sas-stokholmski-sindrom-siyae-do-biyacha-si-snimki/110100 Goreshto.net
Мара Отварачката със стокхолмски синдром? Сияе до бияча си (Снимки)

Мара Отварачката изуми всички, за кой ли път, с неадекватното си поведение

Чалгарката пусна снимки, на които сияе до насилника си, съпруг номер три, Мирослав Соколов. Лихварят Миро Дзвера, както е по-известен бабаита и дребната заралийка изглеждат повече от влюбени на тях.

Ако само не знаехме, че преди няколко седмици се разигра незапомнен екшън между „влюбените гълъбчета“. В който тя се оказа в позицията на битата жена, дори заплашвана с оръжие, опряно до главата й.

Но преди няколко минути, от снимките й вече се вижда как двамата са много щастливи, гледат се влюбено, а Мария така е вперила нежен взор в бияча си, че чак не е за вярване.

„Това направо не е за вярване, ненормално е! Поне един нормален мозък не може да приеме такова нещо. Или Мария е развила сериозен стокхолмски синдром, или е готова на всичко за пари“, дивят се в мрежата, гледайки общите им снимки.

Както стана ясно, певицата си е „запушила устата“, като за мълчанието си и поискала от Миро сто бона. С тях съпруга й е изтъргувал рахата си, понеже фолкаджийката е оттеглила жалбата си от полицейското управление. След което Миро Дзвера вече е чист като новородено агънце и няма да бъде сочен като бияч на жени и насилник.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.